Hur kan vi hjälpa er?


Nedan finner ni några av de tjänster vi kan erbjuda er. Naturligtvis är detta bara ett urval, och det lämpligaste är ofta en skräddarsydd lösning som uppfyller era specifika behov och önskemål. Men det kan vi diskutera när ni kontaktar oss. Här följer en kort översikt över våra färdiga "paketlösningar":


Sveriges mest prisvärda webbhotell?

- Tekniskt överlägset och betydligt billigare än konkurrenterna. Endast 165 kr / mån.

Spara tid och pengar genom att automatisera er kundkontakt
- Håll kontakten med era kunder/kontakter regelbundet och stärk relationen.

Presentera hela ert produktsortiment på nätet - snabbt och enkelt
- Uppdateras enkelt av er genom ett par knapptryckningar. Kan byggas ut till komplett e-handelssystem.

System för att uppdatera er webbplats automatiskt - utan att behöva anlita någon
- Lämpligt för exempelvis nyhetssidor, scheman och liknande. Ni kan sköta allt internt på ett enkelt sätt.

Skräddarsydd webbproduktion efter era önskemål
- Från en enkel företagspresentation till avancerade system. Vi producerar efter era behov.


 

Sveriges mest prisvärda webbhotell?

- Genom ett unikt samarbete med ett av världens största företag inom webhosting kan vi erbjuda er plats på ett stabilt, snabbt, och tekniskt avancerat webbhotell till ett mycket lågt pris. För endast 165 kr/månad får ni alla tekniska egenskaper ni kan tänkas behöva. Teknisk specifikation över tjänsten ser ni här. Vi hjälper er med alla detaljer som att aktivera kontot, registrera domän, e-post etc.

Generellt sett är det ganska dyrt att hyra in sig på webbhotell i Sverige, och de billigare lösningarna är oftast opålitliga när det gäller tillgänglighet. (Många tvingas byta till dyrare system för att deras webbplats ligger nere flera gånger i månaden.) Hos oss får ni den unika fördelen att ha tillgång till pålitlig support här i Sverige medan priset är betydligt lägre än konkurrenternas, samtidigt som tekniken och pålitligheten är överlägen. Vi garanterar att er webbplats finns tillgänglig ute på nätet 24 timmar om dygnet - om den skulle gå ner bjuder vi på en månadsavgift.

Kontakta oss om ni är intresserade, så kan vi aktivera ett konto åt er idag.

 

Spara tid och pengar genom att automatisera er kundkontakt

- Att hålla regelbunden kontakt med era kunder och samarbetspartners är ett viktigt led i företagets utveckling. Traditionellt sett har man varit tvungen att sköta detta brevledes, vilket är en tidskrävande och kostsamt process. Vi kan hjälpa er genom att installera ett pålitligt system för att hantera all sådan kontakt via Internet automatiskt.

Därmed kan ni nu bygga upp och stärka relationen med era kontakter på ett enkelt sätt utan kostnad. Systemet är perfekt för exempelvis nyhetsbrev, pressutskick, intern kommunikation etc. Det hela är enkelt att administrera, och kostnaden för systemet kan ofta tjänas in mycket snabbt om man jämför med portokostnader, manuell hantering och liknande.

Kontakta oss för att diskutera era specifika behov och önskemål.

 

Presentera hela ert produktsortiment på nätet - snabbt och enkelt

- Om ert företag har ett sortiment med flera artiklar är det en god idé att kunna presentera detta på Internet på ett enkelt sätt. Problemet är att det ofta är onödigt dyrt att anlita hjälp för lägga ut en presentation och hålla den uppdaterad. Vi har ett färdigt databassystem som gör det möjligt för er att själv administrera en sådan presentation, komplett med bilder och beskrivande text.

Ni kan enkelt lägga till nya artiklar, ändra i sortimentet och ta bort slutsålda produkter genom ett par knapptryckningar. Det hela går på ett par minuter och kräver inga förkunskaper. Ni kan därmed fokusera helt på er primära verksamhet medan systemet sköter allting automatiskt i bakgrunden. Produkterna kan indelas i kategorier, och hela sortimentet blir sökbart för slutkunden.

Systemet är utvecklat för företag som själv vill kunna sköta sin presentation på Internet utan att behöva betala dyra konsultavgifter varje gång något behöver uppdateras, och lämpar sig för ett flertal målgrupper. Bra exempel är bilhandlare, mäklare, antikvitetshandlare, gallerier, fotografer, postorderföretag etc. - Kort sagt företag som vill ha en professionell presentation av sina produkter på nätet med text och bilder.

Om ni vill kan ni också bygga ut systemet till ett stabilt e-handelssystem, komplett med varukorg och enkel orderhantering. Detta är perfekt om ni vill presentera ert sortiment, och dessutom kunna ta beställningar direkt på Internet.

Kontakta oss om ni vill höra mer om hur systemet kan hjälpa er. Vi visar gärna en demonstration av hur det hela fungerar.

 

System för att uppdatera er webbplats automatiskt - utan att behöva anlita någon

- Om ni har, eller planerar att ha sidor på er webbplats som ska förändras regelbundet är det onödigt dyrt att betala någon för att göra uppdateringarna, och det är onödigt tidskrävande att göra det manuellt. Vi kan hjälpa er genom att installera ett system som hanterar alla uppdateringar åt er automatiskt, på ett par minuter. Lösningen lämpar sig utmärk för nyhetssidor, scheman och liknande (vi använder exempelvis systemet för att uppdatera vår nyhetssida).

Genom att fylla i ett enkelt formulär kan ni publicera den senaste informationen själv, varpå sidan uppdateras i realtid på Internet utan extra arbete. Dessutom kan ni lagra tidigare nyheter, artiklar och liknande i kronologisk ordning och göra det hela sökbart för besökaren. Om det gäller en nyhetssida kan ni också välja att automatiskt skicka ut ett e-postmeddelande till alla era prenumeranter, samtidigt som texten publiceras på er webbplats.

Kontakta oss om ni är intresserade av att spara tid och pengar genom att sköta era uppdateringar internt. Inga förkunskaper krävs.

 

Skräddarsydd webbproduktion efter era önskemål

- Vill ni förbättra er nuvarande site, eller bygga upp den från grunden? Gör det då tillsammans med någon som har en god förståelse för Internets möjligheter och begränsningar, och som kan sätta sig in i er situation och ta fram en lösning som genererar påtagligt resultat för ert företag. Vi hjälper er gärna med hela processen - från idéutveckling, strategisk rådgivning och projektledning till färdig produktion.

En effektiv Internetsatsning börjar med att man tillsammans specificerar konkreta mål för projektet - vilken målgrupp siten riktar sig till, samt hur man framför sitt budskap på effektivast möjliga sätt. Denna diskussion är nödvändig om ni vill få ett resultat som genererar mer än det kostar. Därefter behöver ni inte bekymra er över att driva själva produktionsarbetet, utan kan fokusera helt på er primära verksamhet. Vi sköter allt fram till färdig leverans.

Det kan gälla allt från att optimera er befintliga webbplats, att ta fram en enkel företagspresentation som förmedlar rätt budskap till er målgrupp - eller att producera ett avancerat e-handelssystem. Vilket som är lämpligast för er del kommer vi fram till under en gemensam diskussion, och sedan producerar vi efter era behov. Rätt använt är en internetsatsning inte en kostnad, utan ett verktyg som genererar konkret resultat för ert företag. Det är vår utgångspunkt.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning om ni vill ha hjälp med att utnyttja Internets möjligheter till max i er verksamhet.

[tillbaka]