Vår vision

Vi arbetar efter principen att er satsning alltid skall generera mer än den kostar. Oavsett om målet är att öka era marknadsandelar, nå nya kunder, spara tid och pengar genom att underlätta er administration, bygga kundlojalitet - eller om det gäller en enkel presentation kan vi hjälpa er ta fram den mest kostnadseffektiva och produktiva lösningen för ert företag.

Vi prioriterar att ge snabb personlig service och bjuder gärna på en kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans kan diskutera era önskemål, behov och möjligheter. Om ni sedan vill fortsätta samarbetet hjälper vi er gärna med hela kedjan - från idéutveckling, strategisk rådgivning och projektledning till färdig produktion.

Rätt använt kan Internet vara ett mycket effektivt verktyg i er verksamhet. Förutom det tekniska kunnandet har vi goda kunskaper om marknadsföring - något som är mycket viktigt när ni väljer den samarbetspartner som skall hjälpa er dra nytta av den nya tekniken. Klicka här om ni vill ha ett smakprov på vad vi kan erbjuda er...

Er Internetsatsning skall vara en god investering som genererar konkret resultat för företaget - inte en kostnad. Om detta låter intressant är ni varmt välkommen att kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning. Vi ser fram emot att hjälpa er dra full nytta av Internets möjligheter i er verksamhet.

Med vänliga hälsningar,

Zsolt Galaczy & Martin Franzén, WBC

Affärsidé
Vi erbjuder strategisk rådgivning, idéutveckling samt produktion av helhetsanpassade webblösningar till företag som vill maximera resultaten av sin Internetsatsning. Vår flexibilitet och individuellt anpassade produktion leder till att vi uppnår vårt mål som är att ge kunden den mest kostnadseffektiva, tidsbesparande och stabilaste produkten.

[tillbaka]